Kate William Drankje

Zo eten de Engelse royals

Geen poespas, eenvoudige gerechten, vers gekookt.

Op Lambrook, de school waar George, Charlotte en Louis naartoe gaan, maken chef koks van wereldklasse de lunch klaar. Thuis gaat het er heel anders aan toe.

William heeft al een keer laten weten dat hij geen echte keukenprins is. Kate wel, die kookt en bakt dat het een lieve lust is, van curry tot pizza.

En als hun moeder met de potten en de pannen in de weer is kijken de kinderen graag toe. Charlotte doet zelfs mee, met een speelgoed keukenset.

Kate is een echte gezondheidsmaniak, die de dag begint met een sapje vol antioxidanten. Geen wonder dus, dat fruit en groente de boventoon voeren, met wortels , bonen en bieten – de favoriet van prins George.

Zelf eet Kate graag een groentecurry, de kinderen gaan voor pizza. Natuurlijk helemaal zelfgemaakt. ‘Ik heb dat met George en Charlotte gedaan – pizzadeeg maken’, zei ze in een interview. ‘Ze vinden het geweldig omdat ze dan met hun handen kunnen knoeien.’

Naast zelfgemaakte pizza’s is pasta een andere favoriet in huize Cambridge – en de koninklijke kinderen mogen die zelf maken.

Dat is allemaal veel werk, en komt dat een keer niet uit, dan is iedereen blij met toast – met kaas of, typisch Engels, Heinz witte bonen in tomatensaus uit blik. Wel zo handig!

LEES OOK:

KATE: DOE MAAR GEWOON

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: People

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol