Ontwerp Zonder Titel (18)

Zien: Kate Middleton oogverblindend in Alexander McQueen-blazer

Serieus onderwerp, dat wel, maar ze ziet er fantastisch uit.

Kate ontving mensen die verstand hebben van jonge kinderen in Windsor. Wetenschappers en ervaringsdeskundigen, die met de kinderen zelf werken. En dus weten wat er komt kijken bij en gezonde opvoeding.

Kate lanceert een campagne om iedereen daarvan bewust te maken. Ze onthulde dat ze daar opgewonden en nerveus over was. Ze heeft daar zelfs met haar eigen kinderen George, Charlotte en Louis over gesproken, bekende ze.

Experts

Ze sprak uitvoerig met het team van 8 experts. Stuk voor stuk aangesteld om haar strategisch advies te geven en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Het plan wordt uitgevoerd door de Royal Foundation Centre for Early Childhood. De koninklijke stichting voor kinderen tot 5 jaar oud. Die heeft ze zelf opgericht, vanwege haar belangstelling voor het onderwerp.

Volgens Kate Middleton zijn de eerste 5 jaar beslissend voor de rest van je leven.

Volledige details over de nieuwe campagne werden niet gegeven, maar Kate vertelde de groep: ‘Ik ben echt enthousiast voor volgende week, er komt veel uit.’

Ze voegde eraan toe: ‘Vandaag wil ik gewoon nadenken en bespreken hoe het nu verder moet. Hoe houden we dit gesprek gaande? Deze campagne is echt bedoeld om mensen bewust te maken van het belang van dit onderwerp. En het is de vraag wat we collectief kunnen doen om het gesprek gaande te houden en wat we nu gaan doen.’

Fantastisch

De moeder van drie kinderen zag er fantastisch uit, in een blazer van Alexander McQueen  en een witte bloes van Holland Cooper, en parel oorbellen.

De prinses koos voor een subtiele smokey eye en een vleugje blush.

Tucking her hair behind her ear, Kate revealed a pair of pearl drop earrings which added a touch of glamour to her outfit. 

Alexander McQueen is een favoriete ontwerper van de prinses. De creatieve directeur van het merk, Sarah Burton, tekende voor haar trouwjurk.

LEES OOK:

ZIEN: KATE SPEELT MET PEUTERS

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: MailOnline Beeld: Getty Images