Harry, Meghan

Wow! Zoveel zijn Meghan en Harry samen waard

Meghan was al niet arm en Harry ook niet. Gecombineerd hebben ze een ‘geschatte waarde’ van…

Meghan had al actrice en ‘celebrity’ al een aardig inkomen en Harry zat als royal gebeiteld. Samen timmerden ze ook nog aardig aan de weg, met onder andere het produceren van content voor grootaanbieders als Spotify en Netflix. We zetten wat dingen op een rijtje!

Net worth

Je ziet het weleens vaker online circuleren: de ‘net worth’ van een professioneel sporter of een acteur of presentator. Van Harry en Meghan – als koppel – is nu ook zo’n berekening gemaakt. Het blijft natuurlijk een schatting, niemand zal echt hun saldi hebben ingezien. Het bedrag is maar liefst 60 miljoen dollar, zo’n 55 miljoen euro. En waar komt dar zo ongeveer vandaan dan?

Banen

Meghan zou als actrice ongeveer 50.000 dollar per aflevering van het populaire Suits hebben ontvangen. Ze was bovendien het gezicht van enkele merken en zou daarmee ook zo’n 450.000 dollar per jaar hebben binnengehaald. En Harry was naast zijn toelage als royal ook ontvanger van een militair salaris, hij was immers in dienst. Maar ja, dat is allemaal verleden tijd, zelfs het royal-schap. Dus wat doen en verdienen ze nu?

Netflix – Spotify – boek

Een contract waar maar liefst 100 miljoen (wauw..) dollar mee gemoeid was werd met Netflix gesloten. Daarvoor zouden Harry en Meghan wel 5 jaar lang content moeten produceren en leveren. Spotify ging ook een deal met ze aan, al is het officiële bedrag dat betaald werd nooit gecommuniceerd. Geschat werd dat het rond tussen de 15 en 25 miljoen dollar zou liggen. Echter, Spotify heeft het contract met hen onlangs opgezegd. Aanvankelijk zou dat ‘in goed overleg’ zijn gebeurd, later kwamen er toch andere geluiden over naar buiten. Maar écht lucratief is ook Harry’s boek, van Spare zijn al meer dan 1,4 exemplaren verkocht namelijk. In Nederland ligt het boek onder de titel Reserve in de winkels.

Harry, Meghan

#RoyaltyNL