Britain Royalty

Wordt nu ook Harry’s boek gecancelled?

Na de door Netflix geschrapte serie Pearl en de podcast op Spotify die maar op zich laat wachten, is nu de toekomst van het boek ongewis.

Over de inhoud waren genoeg speculaties. Harry zou de monarchie onherstelbaar beschadigen, door een boekje open te doen over wat zich daar afspeelt achter de schermen.

The Firm is sinds de eerste aankondiging vorig jaar in de hoogste staat van alarm

Intussen is er nog niet eens een datum geprikt waarop het boek moet verschijnen. Vrijwel altijd wordt die ruim van tevoren bekendgemaakt. De boekhandel kan dan inkopen en de publiciteit worden geregeld. Geen datum betekent maanden uitstel, en volgens de Daily Mail afstel.  Een bron bij de Sunday Times zei dat er ‘enige onzekerheid’ was over de releasedatum.

Een woordvoerder van uitgeverij Random House, die miljoenen voorschot aan Harry heeft overgemaakt, weigerde commentaar te geven op de publicatiedatum en bevestigde niet of het boek nog dit jaar zou worden uitgebracht.

Geruchten over problemen met het boek werden verder aangewakkerd door het nieuws dat de Sussexes afscheid hebben genomen van hun perschef, Toya Holness. Zij werkte dagelijks met Meghan samen, en i de 12e topmedewerker die in de afgelopen 4 jaar is vertrokken.

LEES OOK:

HARRY’S PLAN VOOR ‘EERLIJK’ BOEK OVER ZIJN LEVEN: DE EERSTE REACTIES

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Mail