William (2)

William tikt een stier op de kop

Scholieren bereidden prins William een ongekend warm welkom bij een landbouwshow in Norfolk, waar hij bij verrassing opdook.

Het is weer iets wat wij ook niet (meer) hebben: een zomerse landbouwshow, met wedstrijd, waar iedere zomer boeren het beste laten zien wat ze hebben voortgebracht.

Hartelijk

In Engeland is het nog steeds pure traditie, waar royals zich ook graag laten zien. Prins William ging in zijn eentje op bezoek bij een show in Norfolk, en werd daar opvallend hartelijk ontvangen, vooral door de jeugd. Net als Kate gisteren bij de opening van een museum.

Terwijl de populariteit van prins Harry de laatste tijd op een laag pitje staat, is die van zijn oudere broer nog nooit zo groot geweest. Na een opmerkelijke eerste Trooping the Colour als Prins van Wales en Kolonel van de Welsh Guards, kreeg William een meer dan warm welkom toen hij op donderdag 29 juni een verrassingsbezoek bracht aan de Royal Norflow Show in Norwich.

Verrassing

Het evenement werd vroeger persoonlijk gesponsord door wijlen koningin Elizabeth en wordt meestal om de twee jaar bezocht door een lid van de Britse koninklijke familie. Vorig jaar was het prinses Anne die de reis maakte.

Het publiek  had dan ook niet verwacht dat William er dit jaar bij zou zijn. Verrassing! En die veel erg goed.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

People/Getty Images

#Royaltynl