Prins William Getty Images

Wie knijpt er in prins William’s billen?

Royals zijn net mensen. En dat prins William geen stijve hark is, bewees hij afgelopen dinsdag tijdens een koninklijk bezoek.

Op TikTok gaan beelden rond waarop te horen is dat William vraagt wie er in zijn billen knijpt terwijl hij poseert voor een groepsfoto. Hij en zijn vrouw Kate hadden op dat moment een werkbezoek aan de Grange Pavilion in Cardiff, Wales.

“Wie knijpt er in mijn achterste?”

– Prins William

Grapje?

Op het moment dat William deze opmerking maakte, was de camera al aan het filmen. Op de beelden is te zien hoe zelfs Kate even twijfelde of het om een grap ging of niet.

Voor hem was het duidelijk bedoeld als een grap om de groep te laten lachen voor de foto, maar Kate keek snel even omlaag om te controleren of iemand daadwerkelijk aan de koninklijke billen van haar man zat. Na een snelle blik kon ze al snel concluderen dat William gewoon een geintje maakte.

@royal_secrets24

William is just like his grandmother making people laugh to have a better photo taken 😂 || #princewilliam #queenelizabeth #princeofwales #princessofwales #fyp #foryou #katemiddleton #royalfamily #viral #queen #funny #trending #xyzbca #royal_secrets24 Credits to itv and the guardian fir video clips

♬ hermit the frog – lapis

Beeld: © Getty Images
#Royaltynl

Leestip

BESTEL HIER