Harry En Meghan Trailer 3 2022

Wat we hebben opgestoken van de Netflix-serie over Harry en Meghan

De documentaireserie over Harry en Meghan staat online. Wat zijn we te weten gekomen? En welke vragen werden niet beantwoord?

De media in binnen- en buitenland zijn het over één ding eens: tussen de Sussexen en de koninklijke familie komt het niet meer goed. In de VS vragen commentatoren zich bovendien af, hoe het nu verder zal gaan met Harry en Meghan, en hoe ze in de toekomst geld zullen kunnen verdienen.

In het BBC-programma Newsnight stelden experts dat dit alles voor het kakelverse koningschap van Charles heel goed zou kunnen uitpakken. De Sussexen zijn verdwenen, de koning kan zich op de toekomst richten. Of Charles titels gaat afpakken doet er dan niet eens meer toe. De Sussexen zijn geschiedenis, vergelijkingen met Edward en Wallis Simpson worden al gemaakt.

In het VK is ook enige teleurstelling over wat we nu echt te weten zijn gekomen. Aan beschuldigingen geen gebrek, maar we weten nog steeds niet wie de opmerking heeft gemaakt over de huidskleur van zoon Archie. Charles zou onwaarheden hebben verteld over Harry en Meghan, maar we weten niet wat hij dan gezegd zou hebben. Onderbouwing ontbreekt ook bij tal van claims. Zo zou de Britse krant Mail on Sunday verantwoordelijk zijn voor Meghans miskraam.

LEES OOK:

HARRY DEELT IN NIEUWE TRAILER MOKERSLAGEN UIT AAN DE MONARCHIE

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Netflix/BBC/Page6/Variety/Express/Mirror/Daily Telegraph/Mail Online/The Guardian/The Sun/Evening Standard