Meghan Hand Voor Gezicht

Vóór Harry had Meghan haar zinnen gezet op déze voetballer

Het is nogal een nieuwtje. Volgens een bekende van Meghan was zij destijds een beetje klaar met Amerikaanse mannen en wilde ze graag een Brit aan de haak slaan. Dus dat probeerde ze…

Harry en Meghan zijn alweer zo’n 5 jaar samen. Ze ontmoetten elkaar in juli 2016 en daarna ging het vrij rap. Een kampeertrip naar Afrika. Een verloving. Een bruiloft. En inmiddels 2 kindjes. Over beiden is aardig wat geschreven in de afgelopen jaren. Niet in de laatste plaats omdat zij zich besloten terug te trekken uit het de Britse koninklijke familie. En hun interview met Oprah dat afgelopen maart werd uitgezonden, bleef ook bepaald niet onopgemerkt.

Maar het volgende nieuwtje over Meghan is voor ons ook volkomen ‘vers’. Ze zou na de scheiding van haar eerste man, Trevor, in 2013 even ‘helemaal klaar’ zijn geweest met Amerikaanse mannen. En hebben besloten het eens te proberen met Britse heren. Volgens een bekende van Meghan, Lizzie Cundy, vroeg ze haar of zij geen leuke Britten kende, waar ze eens mee op date kon gaan.

Volgens Lizzie was Meghan in die periode gewoon kalm en niet wanhopig op zoek. Ze besloot één van haar kennissen, namelijk de bekende Engelse voetballer Ashley Cole, voor te stellen als mogelijke date. Dat liep echter op niets uit, want zo zegt Lizzie: “Cole leek me een leuke match, maar hij stond niet te springen om met Meghan te daten. Helaas was hij niet geïnteresseerd in haar”.

Dit is Ashley Cole, die onder meer voor Arsenal en Chelsea speelde:

Ashley Cole Anp

LEES OOK:

In beeld: royal tieners

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen