Louis (2)

Verwarring over jonge prins Louis

Prins Louis heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in zijn nog jonge leven, en viert die nu samen met zijn broer, zus, vader en moeder.

Louis is het jongste kind van prins William en prinses Kate, en broertje van prinses Charlotte en prins George. De kinderen zijn alle drie begonnen aan een lange en welverdiende zomervakantie, waarna George niet zal terugkeren naar de Lambrook School.

Prins George gaat naar verwachting naar de prestigieuze kostschool van Eton. Zijn vader en oom Harry zaten daar ook al op, en zijn ouders waren er onlangs op bezoek. Hoewel zijn komst nog steeds niet officieel is bevestigd.

Prinses

Vooral prinses Kate staat er op dat haar kinderen zo normaal mogelijk opgroeien. Ze blijven in de luwte, dus over hun leven op school weten we vrijwel niets.

Nieuwsgierig zijn de Britten wel. Zoals de schoolkinderen die tijdens de officiële heropening van het Young V&A museum in Oost-Londen aan Kate vroegen in welke klas haar kinderen eigenlijk zaten.

TikTok

Het antwoord staat op TikTok: ‘Mijn dochter Charlotte gaat volgend jaar naar het vierde leerjaar. Ik ben Charlottes mama. En George zit in groep 5. En Louis zit in de opvang.’

Vooral dat laatste zorgde voor opgetrokken wenkbrauwen. Hoezo zat Louis in de opvang? De verwarring ontstond door het Engelse woord ‘reception’, dat verwijst naar het eerste leerjaar op de basisschool. Louis zit met andere woorden niet meer in de kleuterklas.

eloise
KLIK HIER

Mirror

#Royaltynl