prins andrew

Verrassende wending in misbruikzaak Andrew

Kan in voordeel werken van de prins.

Prins Andrew zou driemaal tegen haar zin seks hebben gehad met de toen 17-jarige Virginia Roberts, op aangeven van Jeffrey Epstein.

Die beschuldiging heeft ervoor gezorgd dat de hele wereld, inclusief zijn eigen familie, hem uitspuugt en hij een paria is geworden.

Maar in een andere, vergelijkbare zaak heeft Roberts nu moeten  toegeven dat ze ‘misschien een fout heeft gemaakt’, door te beweren dat ze met de Amerikaanse advocaat Alan Dershowitz gedwongen seks heeft gehad, waar ook weer Epstein de hand in zou hebben gehad. De aanklacht is daarmee komen te vervallen.

Roberts zei dat ze ‘zeer jong’ was en in een ‘zeer stressvolle en traumatische omgeving’ toen ze met Jeffrey Epstein omging, waardoor ze Alan Dershowitz ten onrechte heeft geïdentificeerd.

Andrews advocaten gaan daar zeker gebruik van maken, want als ze daar niet zeker van is, kan dat haar verwijten richting de prins onderuit halen. Al is het nieuws nog vers en zijn er nog geen concrete stappen gezet.

De buitengewone ontwikkeling komt maanden nadat Roberts een civiele claim met de hertog van York schikte voor 12 miljoen dollar.

LEES OOK:

KOMT CAMILLA’S EX BIJ THE FIRM?

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Mail