Prins Harry Meghan Markle jongleren

Veelzeggende details bezoek Meghan en Harry

Ze speelden een rol op de achtergrond, maar we weten nu veel meer over het prinselijke paar.

Het viel iedereen afgelopen weekend op: de Sussexen waren bijzonder bescheiden. Meghan had daar zelfs in haar kleding rekening mee gehouden. Alles koek en ei dus?

Niet echt.

De dankdienst in St. Paul’s Cathedral in Londen tilde een tip op van de sluier die over het bezoek lag op. Harry en Meghan werden zo ver mogelijk weggehouden van broer William – en de rest van de royals.

Als ze hadden gehoopt op een weerzien met de familie werd die gedachte ruw de kop in gedrukt. Allee Beatrice heeft het tweetal gesproken. De rest hield zich op flinke afstand. In St. Paul’s werd er angstvallig voor gezorgd dat de broers uit elkaars zicht bleven.

Geruchten over Meghans angst dat Harry zich zo thuis zou voelen dat hij wilde terugverhuizen lijken dan ook op niets gebaseerd. Niet alleen lust zijn familie hem niet meer, hij heeft bovendien amper nog vrienden van vroeger over, terwijl het Britse volk duidelijk partij heeft gekozen voor de werkende royals.

Hun overhaaste vertrek, nog voor het jubileumweekend voorbij was, zal dan ook te maken hebben gehad met de kille ontvangst. Dat de koninklijke klimaatactivisten kozen voor een privé-jet, die vertrok van een luchtmachtbasis, bevestigt alleen maar dat ze nog steeds hun positie niet begrijpen.

Dat doen de Cambridges met hun voorkeur voor lijnvluchten stukken beter.

LEES OOK:

ZIEN: EERSTE FOTO LILIBET

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Telegraph/Daily Mail/Daily Mirror/The Sun/BBC/The Guardian