Charles En William

Vader en zoon planten een boom

Koning Charles en prins William hebben samen een boom geplant, ter ere van wijlen koningin Elizabeth, die vorig jaar overleed.

Het was de afsluiting van een project, waar Elizabeth en Charles 2 jaar geleden mee begonnen. In totaal werden  in dat kader 3 miljoen bomen in naam van koningin Elizabeth geplant.

De laatste boom werd door Charles en William neergezet in de tuinen van Sandringham House.

Boom geplant

‘Het is moeilijk te geloven dat er twee jaar zijn verstreken sinds mijn moeder en ik een boom geplant hebben in Windsor Great Park om het begin van The Queen’s Green Canopy te markeren’, laat Charles weten.

‘Nu het tweede plantseizoen ten einde loopt, en daarmee dit zeer belangrijke initiatief, wil ik vooral iedereen uit het hele Verenigd Koninkrijk bedanken die heeft geholpen meer dan 3 miljoen bomen te planten om een blijvende nalatenschap te creëren in naam van koningin Elizabeth.’

‘Dit project heeft laten zien hoe eenvoudige, praktische en positieve gebaren een groot verschil kunnen maken, en ik kan geen passender eerbetoon bedenken aan de 70-jarige heerschappij van hare majesteit.’

Country Gentleman

Mooie foto weer. Royals steken de handen uit de mouwen. Charles als een echte country gentleman in een wax coat. William was stadser met jasje onder dasje.

Leestip

BESTEL HIER

Theroyalfamily

#Royaltynl