Tweede podcastgast Meghan bekend

Na gemengde reacties op eerste aflevering.

Gisteren ging de eerste podcast op Spotify van Meghan Markle live, en de reacties waren sterk verdeeld. Het anti-Meghan kamp had uiteraard geen goed woord over voor het gesprek met Serena Williams. Het zou meer van hetzelfde zijn en laten zien – of liever horen – dat de hertogin een zelfingenomen narcist is. Het pro-kamp was juist vol lof over de manier waarop de twee spraken over de obstakels die je moet overwinnen als vrouw met ambities.

In de podcastserie Archetypes praat de echtgenote van prins Harry met wisselende gasten over steeds een ander vooroordeel of stereotype waar vrouwen mee te maken hebben. Met haar tweede gast Mariah Carey zal ze het hebben over labels als ‘diva’. Latere gasten zijn onder anderen actrice Mindy Kaling en comedian Margaret Cho.

Meghan en Harry sloten twee jaar geleden een deal met Spotify, voor naar verluidt zo’n 18 miljoen euro, om podcasts te gaan maken voor de streamingdienst. Tot dusver kwam er alleen in december 2020 een special uit. Daarin blikten onder anderen James Corden, Elton John en Tyler Perry in een audiodagboek terug op hun jaar.

LEES OOK:

EINDELIJK DAN: DE PODCAST VAN MEGHAN

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Telegraph/ANP/The Sun/Mirror/Express/The Times/Daily Mail