(file) Britain Royalty Meghan

Spanning stijgt rond reis Meghan

Gaat ze naar Engeland?

Nadat bekend werd dat Meghan Markle samen met prins Harry naar Nederland komt, groeien de speculaties over een terugkeer naar Engeland.

Een aanwijzing zou kunnen zijn, dat een ploeg van Netflix het paar volgt. Het ligt dan voor een een geplande documentaire ook opnames worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

Dat kan nog interessant worden. Zeker als ze, zoals wordt gefluisterd, hun kinderen Archie en Lillibet meeneemt. Alleen al omdat koningin Elizabeth die nog nooit heeft gezien.

Koninklijke expert en auteur Robert Jobson beweert dat Harry’s afwezigheid in het VK, maar bereidheid om naar Den Haag te reizen niets te maken heeft met veiligheid: ‘In Den Haag zal hij worden gevierd.’ In het Verenigd Koninkrijk zal dat totaal anders zijn, sinds het interview met Oprah en de aankondiging van zijn boek. Ook de afwezigheid bij de herdenkingsdienst voor zij grootvader wordt hem zwaar aangerekend. Vooral omdat hij wel naar Nederland gaat.

Koninklijke expert Richard Eden twitterde cynisch: ‘En, door een gelukkig toeval, zullen Prins Harry en Meghan worden vergezeld door een Netflix-filmploeg, die niet bij hen zou zijn geweest bij de herdenkingsdienst van Prins Philip.’

LEES OOK:

NEEMT MEGHAN DE KINDEREN MEE?

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: The Sun