Usa New York Royals Harry Meghan

Spanje breekt embargo Spare

De langverwachte memoires van de hertog van Sussex, Spare, zijn in Spanje al in de verkoop gegaan – vijf dagen voor de officiële verschijningsdatum.

Uitgeverij Penguin Harper Collins heeft een mega-operatie uitgerold, die ervoor moest zorgen dat het boek overal tegelijk zou verschijnen, op 10 januari.

Maar in Spanje ligt Spare nu al in de boekwinkels, ontdekte het tijdschrift Hola!

Dat komt, nadat de krant The Guardian ook al een exemplaar in handen had gekregen.

Het 557 pagina’s tellende boek is verdeeld in drie delen en bevat slechts drie zwart-wit foto’s. Het eerste deel, The Night That Surrounds Me, toont een close-up beeld van Harry met zijn armen om zijn overleden moeder, prinses Diana.

Het tweede deel, Bloodied, but not down, bevat een foto van prins Harry in zijn uniform die een militair saluut brengt, terwijl het derde hoofdstuk, Captain of my soul, een opname bevat van Harry en echtgenote Meghan die elkaar omhelzen. 

De flaptekst luidt:

‘Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, militair veteraan en geestelijk welzijns- en milieuactivist. Hij woont in Santa Barbara, Californië, met zijn gezin en drie honden.

Het was een van de meest hartverscheurende beelden van de 20e eeuw: twee kinderen, twee prinsen, die achter de kist van hun moeder liepen terwijl de wereld verdrietig… en geschokt toekeek. Toen Diana, prinses van Wales, ter ruste werd gelegd, vroegen miljarden mensen zich af wat deze prinsen moeten denken en voelen en welke richting hun leven voortaan zou uitgaan.

In Harry’s geval is dit eindelijk dat verhaal. Met zijn directe en compromisloze openhartigheid is In de schaduw een baanbrekende publicatie, vol inzicht, openbaringen, introspectie en wijsheid, verworven tegen hoge kosten, over de eeuwige kracht van de liefde.’

LEES OOK:

INHOUD HARRY’S BOEK UITGELEKT

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Hola!