Camilla

Schokkend nieuws voor Camilla

Koningin Camilla heeft onverwachts schokkend nieuws gekregen over de eerste serieuze liefde die ooit haar hart veroverde.

De eerste liefde van koningin Camilla heette Kevin Burke. Naar nu bekend is geworden is hij onlangs op 77-jarige leeftijd overleden.

Burke was een jaar ouder dan Camilla. Ze ontmoetten elkaar lang geleden, toen Camilla als piepjonge debutante menig hoofd op hol bracht.

Milla

De jonge Milla Shand, zoals ze bekend stond, ontmoette de 19-jarige  Kevin, de toen 19-jarige zoon van Sir Aubrey Burke, plaatsvervangend voorzitter van vliegtuigfabrikant Hawker Siddeley, kort na haar coming out party in Knightsbridge in 1965.

Wat volgde was een wervelwind van glinsterende soirees tegen de achtergrond van de swingende jaren zestig. Hoewel hun relatie van korte duur was, bleef Burke zeer liefdevol over zijn voormalige vlam spreken:

‘Het was heel leuk en ik had de beste en leukste partner die je je maar kon wensen. Camilla was immens populair en hoewel ze geen schoonheid was, was ze aantrekkelijk en sexy.’

Hart

Milla was zo populair, dat het niet lang duurde voordat ze Burke verliet en hem met een gebroken hart achterliet.

Camilla trouwde in 1973 met haar eerste man, de voormalige legerofficier Andrew Parker Bowles, met wie ze twee kinderen kreeg, Tom en Laura. Ze scheidden in 1995.

Kevin Burke werd accountant. Zijn eerste huwelijk met reclame-executive Peta Baker duurde 14 jaar en eindigde in 2001. Daarna trouwde hij met voormalig headhunter Luisa Fairey, met wie hij op 58-jarige leeftijd voor het eerst vader werd.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Mail Online

#Royaltynl