Sarah Ferguson

Sarah Ferguson verklapt een geheim

Sarah Ferguson gaf een openhartig interview, waarin ze sprak over ex Andrew en haar vriendschap met Elizabeth, en een geheim verklapte.

Sarah – die voor de derde keer grootmoeder wordt – bereidt zich voor op de publicatie van haar nieuwste roman, A Most Intriguing Lady. En ze onthulde dat Andrew al haar boeken heeft gelezen.

De hertogin vertelde ook dat ze in gesprek is met enkele grote productiemaatschappijen om van haar boeken een film te maken.

Enthousiast

‘Ik zal je een geheim verklappen. We hebben gesproken met productiemaatschappijen en er is echt interesse om van beide romans een tv-drama te maken. Ik ben er zo enthousiast over. Ik zou graag iemand als Jess Buckley mijn heldin zien spelen.’

Sarah beschreef verder haar twee dochters, prinses Beatrice en prinses Eugenie als ‘enorm ondersteunend’, terwijl Andrew ‘me vertelt dat ze [de boeken] fantastisch zijn’.

Het paar besloot in 1992 uit elkaar te gaan door de eisen van zijn carrière bij de marine – waardoor ze elkaar de eerste vijf jaar slechts 40 dagen per jaar zag – en door geruchten over haar ontrouw. Die werden ondersteund door de beruchte ‘tenensabbel’-foto.

Vier jaar later, in mei 1996, kondigden de hertog en hertogin hun gezamenlijke beslissing aan om te scheiden.

Vriendschap

‘Toen ik er met koningin Elizabeth over sprak, vroeg ze: Wat wil je, Sarah? En ik zei: Je vriendschap. Wat haar denk ik verbaasde, omdat iedereen zei dat ik een grote schikking zou eisen. Maar ik wilde kunnen zeggen: ‘Hare majesteit is mijn vriend’. Niet tegen haar vechten of advocaten hebben die zeggen: Kijk, ze is hebzuchtig. Ik verliet mijn huwelijk wetende dat ik zou moeten werken. En dat heb ik gedaan.’

Leestip

BESTEL HIER

Mirror

#Royaltynl