Sarah Ferguson hertrouwen

Sarah Ferguson deelt foto’s met Matthew Perry

De ex-vrouw van prins Andrew ontmoette de cast van Friends jaren geleden en ging ook met ze op de foto. Ze deelt de beelden ter nagedachtenis aan Matthew Perry.

De wereld reageerde geschrokken toen het nieuws naar buiten kwam. Eén van zes ‘Friends‘, Matthew Perry, overleden. Van een eventuele reünie met de voltallige cast kan nu nooit meer sprake zijn. Ook bekende mensen, waaronder royals, delen hun verdriet over zijn overlijden. Op social media bijvoorbeeld. Sarah Ferguson is zo iemand die de acteur niet snel zal vergeten.

Ontmoeting met de cast

Ze ging op de foto met 5 van de 6 friends, Phoebe (gespeeld door Lisa Kudrow) ontbreekt op de foto. En dan is er ook nog een plaatje van Sarah die – overduidelijk in Londen – geflankeerd wordt door Matt LeBlanc (die de rol van Joey speelde) en Matthew Perry (die de rol van Chandler speelde). Die laatste overleed op 28 oktober jongstleden. Hij werd thuis in zijn jacuzzi gevonden.

Screenshot Sarah Ferguson Matthew Perry Instagram Oktober 2023
Screenshot 2 Sarah Ferguson Matthew Perry Instagram Oktober 2023

Afscheidswoorden

Sarah zegt bij de foto’s: ‘Ik kan me herinneren helemaal enthousiast te zijn geweest dat ik zo’n natuurtalent, komiek en geweldige acteur mocht ontmoeten. Wat een tragedie om je zo jong al te moeten verliezen, rust zacht, lieve Matthew … je hebt zoveel mensen plezier gebracht.’

LEES OOK: Zien! Beelden vanuit privévliegtuig Charles

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @sarahferguson15, ANP

#Royaltynl

Tip van de redactie

In Camilla ontrafelt Rebecca Tyrrel het ware verhaal achter de Duchess of Cornwall. Ver weg van roddels onthult ze, met behulp van insiders, een vrouw vol hartstocht en tragedie. Ontdek de echte Camilla naast de Britse troonopvolger. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Camilla

Camilla

Rebecca Tyrrel