Files Britain Balmoral

Queen weer naar Balmoral

Alles back to normal.

Koningin Elizabeth is naar Schotland vertrokken voor een welverdiende vakantie. Bijkomend voordeel: het is daar niet zo heet als in Windsor.

De vorstin werd donderdag gespot terwijl ze haar koninklijke residentie Windsor Castle verliet om naar haar landgoed Balmoral in Schotland te reizen, waar ze zich traditioneel in de late zomermaanden terugtrekt. Ze droeg een jurk met bloemenpatroon, haar parelketting met drie staanders en een getinte bril voor de autorit.

Aangezien Balmoral Castle tot 2 augustus van dit jaar open is voor het publiek, zal de koningin waarschijnlijk de komende weken elders op het landgoed verblijven, waarschijnlijk haar Schotse privé-landhuis Craigowan Lodge, gelegen op ongeveer een mijl afstand van het kasteel.

Hoewel met vakantie, houdt de koningin wel alle lopende zaken bij. Bijzonder dit keer is dat na het vertrek van Boris Johnson, een nieuwe premier zich aandient. Normaal komt die kennismaken op Buckingham Palace, maar het zou zomaar kunnen dat we iets nieuws gaan meemaken, en de nieuwe prime minister afreist naar de Schotse Hooglanden.

LEES OOK:

SAMEN MET HAAR GROTE LIEFDE OP BALMORAL

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: People