Balmoral Castle Foto Door Kate Philip En Elizabeth Met 7 Achterkleinkinderen Instagram

‘Queen redde relatie Kate en William’

Tien jaar geleden trouwden prins William en Kate Middleton. Het lijkt een sprookjeshuwelijk. Maar het stel heeft ook de nodige trouble achter de rug.

10 jaar geleden trouwden prins William en Kate Middleton. Het lijkt een sprookjeshuwelijk. Maar het stel heeft ook de nodige troubles achter de rug.

Nog voordat zelfs maar sprake was van een huwelijk, moest koningin Elizabeth ingrijpen. William weigerde in 2006 Oud en Nieuw te vieren met de Middletons. Kate was daar niet bepaald blij mee. In de maanden erna groeiden de 2 steeds verder uit elkaar, tot het in april 2007 tot een heuse breuk kwam.

William twijfelde of hij nog wel met Kate verder wilde. Zo erg, dat hij zijn vader en grootmoeder met Kerst dat jaar om advies vroeg. Ze vonden allebei dat hij geen overhaaste dingen moest doen. Elizabeth zou tegen William haar teleurstelling over de break-up hebben laten merken. Hij mocht van haar vooral geen definitief besluit nemen over zijn relatie.

Het was niet de enige keer dat ze zich met het stel bemoeide. Vlak voor het huwelijk keurde ze het uniform af dat William wilde dragen – en kreeg haar zin. Zijn commentaar: ‘You don’t mess with your grandmother – ze krijgt altijd haar zin’. De koningin was ook al niet te spreken over de gastenlijst met 777 namen waar William mee kwam. ‘Don’t be ridiculous – doe normaal’, zou ze hebben gezegd.

Bron: Daily Express. Beeld: Instagram @dukeandduchessofcambridge

LEES OOK:

ZO LEERDEN WILLIAM EN KATE ELKAAR KENNEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen