Harry, Wiliam

Prins Harry voert geheime gesprekken

Prins Harry zou in geheime onderhandelingen zijn met zijn broer prins William. Dit staat er allemaal op het spel.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Drie jaar geleden gooiden prins Harry en Meghan Markle de deur met een harde klap achter zich dicht en verruilden ze de Firm voor Amerika. Aanvankelijk leek daar alles goed te gaan. Ze tekenden lucratieve deals met Netflix en Spotify, en werden door de groten der aarde omhelsd.

Maar bij Netflix en Spotify liggen Harry en Meghan eruit, en naar verluidt wil de elite in Hollywood weinig meer met ze te maken hebben. Er zijn zelfs geruchten over een scheiding.

Plan-B

Tijd dus voor Plan-B, in dit geval: terug naar de basis. Prins Harry zou in het geheim gesprekken voeren met zijn oudere broer prins William, over een terugkeer naar Engeland en de rangen van de Britse royals.

Die gesprekken zouden best wel eens moeizaam kunnen zijn. Prins Harry en Meghan hebben vrijwel iedereen binnen de Firm hard tegen de schenen geschopt. Prins William zelf, maar die zal wat Meghan allemaal voor vuil spuide over echtgenote prinses Kate erger vinden. Net zoals vader koning Charles het moeilijk zal vinden heen te stappen over wat prins Harry allemaal te melden had over zijn stiefmoeder, koningin Camilla. Fraai was het allemaal niet.

Vrede

Radar Online meldt intussen dat een insider heeft ontdekt dat de twee broers proberen een mogelijke vrede tussen beide families te bereiken. Koning Charles zou bereid zijn over zijn schaduw heen te stappen. Maar een probleem is dat er geen protocol bestaat voor de weg terug.

Misschien een nog wel grotere hobbel is de schade die de Firm zou kunnen lijden als prins Harry en Meghan weer gaan meedoen. De twee zijn enorm impopulair, en kunnen de rest meenemen in hun val. Het betekent in ieder geval langdurig en ingespannen poetsen aan hun imago. De vraag blijft dan, of Harry en Meghan in staat zijn tot zoveel nederigheid.

Radar Online/Marca

#Royaltynl