harry vertrekt

Prins Harry vertrekt zonder Meghan naar het Verenigd Koninkrijk en dít is waarom

De Britse prins Harry zal zonder Meghan terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. Dit allemaal voor The Invictus Games. 

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle emigreerden in 2020 samen met hun zoon Archie naar de Verenigde Staten. Sindsdien woont het gezin daar met veel plezier. Ze hebben het zelfs zo fijn, dat Harry officieel inwoner is geworden van de Verenigde Staten. Toch moet de prins zo af en toe nog wel de grote oversteek naar het Verenigd Koninkrijk maken, zo ook over een week. 

Harry vertrekt naar het Verenigd Koninkrijk 

Op woensdag 8 mei brengt prins Harry een bezoek aan zijn vaderland. De jongste zoon van koning Charles komt naar het Verenigd Koninkrijk toe om het 10-jarig bestaan van The Invictus Games Foundation te vieren. Dit heeft de stichting via X (voorheen Twitter) bekendgemaakt. 

Lees ook: Prins Harry gaat in mei op bezoek bij schoonzus prinses Kate

Internationaal sportevenement 

De Invictus Games zijn een internationaal sportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt tijdens hun diensttijd. Prins Harry heeft deze foundation in 2014 opgezet, nu alweer tien jaar geleden. 

Harry En Meghan Markle
Prins Harry en Meghan Markle

Harry vertrekt zonder Meghan

Prins Harry laat zijn vrouw Meghan Markle en twee kinderen thuis in de Verenigde Staten. Iedereen weet dat Meghan Markle niet dol is op de Britse koninklijke familie van Harry. Daarnaast ligt ze ook altijd onder een vergrootglas bij het Britse volk. Door deze redenen zal ze dan ook niet meekomen. Ze kiest duidelijk voor de rust en het anonieme leven in Californië. Zeker voor de kinderen is zo’n anoniem leven een stuk fijner.

Lees ook: Prins Harry vertrokken naar Antarctica

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl