bliksembezoek Prins Harry

Actueel: Prins Harry alweer terug in de VS na bliksembezoek aan zijn vader

Kort nadat koning Charles te horen kreeg dat hij kanker heeft, stapte prins Harry op het vliegtuig, maar lang duurde dit bezoek niet. 

Buckingham Palace heeft afgelopen maandag naar buiten gebracht dat koning Charles kanker heeft. Welke kankersoort de koning heeft, dat laten ze niet weten. Wel weten we dat het naar omstandigheden goed gaat met de koning van het Verenigd Koninkrijk. 

Lees ook: Nu: Koning Charles heeft kanker

Prins Harry op bezoek bij vader

Kort na de bekendmaking stapte prins Harry op het vliegtuig om naar zijn vader te gaan. Als zoon wil je, hoe goed of slecht de familiebanden ook zijn, bij zo’n bericht natuurlijk je vader steunen. Lang duurde het bezoek echter niet, een dag later werd de prins alweer op het vliegveld in Londen, Heathrow Airport, gespot om terug naar zijn vrouw en kinderen te vliegen. Reizigers op Heathrow Airport zagen de prins in het vliegtuig stappen terug naar Los Angeles

Lees ook: Prins Harry gaat naar het Verenigd Koninkrijk om zijn vader te steunen

Zieke KONING CHARLES
De zieke koning Charles op weg naar de kerk

Bliksembezoek aan koning Charles

Volgens Daily Mail was niet alleen zijn verblijf in het Verenigd Koninkrijk van korte duur, ook was dat het bezoekje aan zijn vader. Sterker nog, het was een echt bliksembezoek te noemen. Het bezoek van prins Harry aan koning Charles heeft namelijk nog niet eens een halfuur geduurd. Wat er in dat halfuur precies is gesproken, dat zullen we natuurlijk nooit te weten komen, maar we hopen vooral dat de twee de tijd goed hebben weten te benutten. 

Lees ook: Prins William emotioneel over gezondheid van Kate en Charles

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES