Prins Harry Onderbroek

Nu: Prins Harry’s onderbroek levert bij veiling maar liefst 230.000 euro op

De onderbroek die prins Harry volgens diverse bronnen verloor tijdens een wilde nacht met strippers, werd verkocht voor maar liefst 230.000 euro. 

Vroeger was prins Harry een echte party animal. In 2012 had prins Harry ook zo’n wilde nacht. Tijdens een potje stripbiljart, verloor de prins al zijn kleding. Vervolgens rende hij naakt door de tent heen en danste erop los met strippers. Ex-stripper Carrie Royale was daarbij en nam de onderbroek van de prins mee. 

Onderbroek bij veiling 

Al die tijd had Carrie Royale deze onderbroek bewaard, tot ze in 2022 de onderbroek bij een veiling aanbod. De ex-stripper was benieuwd hoeveel geld de onderbroek van de prins zou opleveren. Tijdens de veiling was er veel belangstelling. Zoveel zelfs, dat de prijs aardig werd opgedreven. Stripclubeigenaar Dino Palmiotto heeft hem bij de veiling gekocht voor maar liefst 230.000 euro. 

Lees ook: Onderbroek koningin Victoria onder de hamer

Aandenken aan wilde nacht

Dino heeft wilde plannen met de onderbroek van prins Harry. Zo vertelt hij: “Een altaar in mijn club is het perfecte thuis voor de onderbroek. Het zal altijd deel uitmaken van het verhaal van prins Harry en is een deel van de geschiedenis. Die man is een held en een icoon, net zoals zijn vrouw.”

Lees ook: Bieders gaan los op onderbroek Harry

Wellchild Awards
Prins Harry in 2012

Negatieve reacties 

Er zijn niet alleen positieve reacties op de plannen van stripclubeigenaar Dino Palmiotto. Sommige mensen vinden het respectloos om een onderbroek van een prins op te hangen in een stripclub. Dino geeft hierop een weerwoord: “Het is een aandenken aan de tijd dat hij zoveel van feestjes hield, en dat is oké. Tegenwoordig is Harry serieuzer en ook daar is niets mis mee. Mensen groeien op; dat is het leven. Maar wie wil er nu geen aandenken aan hun jongere zelf die alleen maar dacht aan plezier maken?” En zo is het maar net!

Lees ook: Harry blijft nacht van huis

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl