Harry

Prins Harry ingemaakt door minister

Prins Harry was te gast bij een populair Duits sportprogramma – en werd daar totaal ingemaakt, door de Duitse minister van defensie.

Prins Harry is vanwege de Invictus Games in Duitsland, waar hij zeer populair is. Hem viel dan ook de bijzondere eer te beurt als gast te worden ontvangen bij het legendarische televisieprogramma Das Aktuelle Sportstudio.

Potje

Gasten zoals prins Harry doen daar al sinds mensenheugenis mee aan een simpel potje penaltyschieten, op een dicht doel met linksonder en rechtsboven een opening. Schiet de bal er doorheen en je krijgt punten. Voor rechtsboven uiteraard meer.

Prins Harry moest het opnemen tegen defensieminister Boris Pistorius. Die trof tweemaal doel, Harry geen enkele keer. Traditie is dat de verliezer een onschuldige plagerij moet ondergaan.

Mazzel

Voor prins Harry was bedacht dat hij een shirt van de Duitse Mannschaft aan moest trekken. Dat was niet voorhanden, de prins had mazzel en moest alleen een sjaal omdoen van de Duitse club Mainz, de stad waar de televisiestudio staat.

Hieronder de beelden.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Daily Telegraph/Getty Images

#Royaltynl