Harry (2)

Prins Harry gespot na bezoek aan familie

Prins Harry is op weg naar Duitsland een paar dagen in Engeland. Officieel voor een liefdadigheidsoptreden.

De afgelopen weken is al driftig gespeculeerd over of prins Harry al dan niet, nu hij toch in Engeland is, zijn broer, schoonzus, vader en/of stiefmoeder kon ontmoeten. Naarmate de tijd verstreek werd duidelijk dat zoiets er niet in zat.

Kapel

Het kwam toch nog als een verrassing, toen beelden opdoken van prins Harry bij Windsor Castle, de plaats waar zijn oma, wijlen koningin Elizabeth, vorig jaar is bijgezet. Naar verluidt bracht Harry een bezoek aan St. George’s Chapel, de laatste rustplaats van de Queen.

Op beelden is te zien dat Harry alleen de kapel uit liep, zonder zijn vrouw Meghan, die in de Verenigde Staten is achtergebleven. De hertog van Sussex was donderdag al in het Verenigd Koninkrijk. Hij was toen bij de uitreiking van de WellChild Awards. Zaterdag is Harry in Düsseldorf voor de opening van de Invictus Games.

Later

Koning Charles en koningin Camilla woonden eerder op de dag een herdenkingsdienst van de Queen bij in Schotland. Prins William en prinses Catherine herdenken Elizabeth later op vrijdag tijdens een besloten kerkdienst in Wales.

eloise
KLIK HIER

ANP

#Royaltynl