Harry En Meghan (2)

Nieuwe variant: Meghan en de kinderen blijven thuis

Buckingham Palace gaat ervan uit dat de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan aanwezig zullen zijn bij de kroning van koning Charles. Maar wellicht komt Harry alleen.

Dat stelt Daily Mail op basis van bronnen. Die zeggen dat het personeel van het paleis is geïnstrueerd om bij het plannen van de activiteiten rekening te houden met het tweetal.

Medewerkers die de logistiek van de historische dag op zich hebben genomen, zouden opdracht hebben gekregen om de hertog en hertogin van Sussex op te nemen in het dagprogramma voor 6 mei, aldus bronnen tegen de tabloid.

Californië

Officieel zijn er nog geen toezeggingen gedaan over of de in Californië woonachtige jongste zoon van koning Charles en diens vrouw bij de kroning zullen zijn. Een woordvoerder van het stel heeft wel laten weten dat het paar per email is uitgenodigd voor de plechtigheid.

Archie

De voorbereidingen willen nog niet zeggen dat er al een toezegging ligt. Volgens een bron is het nu eenmaal makkelijker om alvast rekening te houden met de komst van een gast, dan proberen later iemand in het programma te proppen.

Een mogelijke optie is ook dat alleen Harry komt. Meghan zou dan in de VS blijven, om de 4e verjaardag van zoon Archie te vieren.

Leestip

BESTEL HIER

ANP/Daily Mail/Daily Telegraph