Harry (2)

Opluchting voor prins Harry en Meghan

De catastrofe die zo onafwendbaar op ze afkwam lijkt verijdeld, Meghan en prins Harry zijn vast opgelucht.

Prins Harry en Meghan Markle kunnen weer opgelucht ademhalen. Het leek er even op, of ze binnen afzienbare tijd bussen vol nieuwsgierige toeristen rond hun huis in Montecito konden verwachten, ten koste van hun kostbare privacy, waar ze al zo lang zo hard voor strijden.

Ranzig

Deze ‘ranzige tours’, zoals een vriend van de Sussexen ze beschreef, werden georganiseerd door fotograaf Karl Larsen, een vriend van Meghans vader, Thomas Markle senior.

Die wees eerder al de suggestie van de hand dat hij achter het idee zat. Dat zou niet zo gek zijn. Vader en dochter Markle hebben al jaren een zeer moeizame verhouding.

Bus

Nu is de tour verdwenen van de website, Tripening, van de firma die hem zou uitvoeren. Niet doordat prins Harry een rechtszaak heeft aangespannen, het waren de buren in Montecito en Los Angeles die massaal in opstand kwamen.

De bus zou niet alleen het huis in Montecito aandoen, maar ook Meghans oude scholen en huizen, haar favoriete winkel Pierre Lafond, Tre Lune en de Santa Barbara Polo Club, waar ze prins Harry vorig jaar kuste.

eloise
KLIK HIER

Express/Getty Images

#Royaltynl