Elizabeth Feest

Ongelofelijk: Elizabeth is weer op de been

Ze was niet in staat om de troonrede uit te spreken en dat leidde tot heel wat speculatie, aangewakkerd door dagenlange onzichtbaarheid. Nu is ze niet alleen terug; ze loopt en straalt!

Het zijn de betere verrassingen. Eerst zegde ze op het laatste moment een bezoek af aan haar eigen paardenconcours,  op het terrein van Windsor Castle. Toen liet ze zich daar toch zien.

Maar de grootste verrassing kwam daarna, bij de grote jubileumshow. De koningin bereikte het evenement per auto, met een escorte van de Household Cavalry, stapte uit en liep zelf naar haar plaats in de Royal Box!

Okee, met een stok, maar toch!

Het publiek bracht haar een staande ovatie. Tijdens de show, met Tom Cruise en veel woorden, leek ze zich prima te vermaken.  

De organisatoren van het evenement in Windsor Castle, getiteld A Gallop Through History, hadden alleen kunnen hopen dat de koningin als eregast aanwezig zou zijn.

Het is ook een goed voorteken voor het officiële jubileumweekend in juni, wanneer ze naar verwachting een dankdienst zal bijwonen en haar traditionele verschijning zal maken op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping the Colour.

Het is echter onwaarschijnlijk dat zij veel andere evenementen zal bijwonen, volgens paleismedewerkers heeft ze ‘goede en minder goede dagen’.

LEES OOK:

FILMPJE: GARDEN PARTY COMPLEET VERREGEND, SFEER BLIJFT GOED

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Mail