Pippa En James

Oei! Maakt Pippa een fout door schoonvader te supporten?

Wat een verhaal. Even rustig lezen, zodat je de ins & outs begrijpt en zelf een afweging kunt maken.

Pippa Middleton, het jongere zusje van Kate en héél beroemd geworden door haar fraaie bilpartij in de even zo fraaie jurk op de trouwdag van Kate en Wills, is inmiddels zelf keurig getrouwd en heeft met man James 3 kinderen. Ze is 39, haar man is 48. Samen waren ze te gast op een high-end bruiloft afgelopen weekend en daar werd Pippa niet alleen gefotografeerd vanwege haar outfits, maar ook vanwege een eventueel statement dat zij maakt.

Zedendelicten

Hoe zit het? Pippa’s schoonvader, de 79-jarige David Matthews, wordt door de Franse politie beschuldigd van zedendelicten met een of meerdere minderjarigen. Een serieuze aanklacht dus. Deze meneer Matthews is een socialite, hij is voormalig coureur en bezit nu onder meer een hotel in het Caraïbisch gebied, genaamd Eden Rock.

Saillant

En precies dat is een belangrijk, en saillant, detail. Want tijdens het bruiloftweekend waar Pippa en James te gast waren, gebruikte Pippa en clutch waar duidelijk de woorden ‘Eden Rock’ op stonden. Is dit een indirecte steunbetuiging voor haar schoonvader?

Mocht je de foto’s zelf willen bekijken, je vindt ze hier.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Bron: Daily Mail

Beeld: ANP

#RoyaltyNL