Prinses Kate van Wales. Royalty online

Oei, dit gaat Kate niet leuk vinden

Balen voor Kate. Al gokken wij dat ze er alsnog moeiteloos perfect blijft uitzien, ook nadat ze deze designer moet missen.

We kennen Kate natuurlijk als Britse royal die er altijd perfect uitziet. Zij weet zowel een casual look als een gala-outfit te rocken en het Kate-effect bij modewinkels is nog steeds groot. In andere woorden: als zij iets draagt dat in betaalbare uitvoering ook bij een keten te koop is, vliegt zo’n jurk, clutch, blouse of riem over de toonbank.

Helaas voor Kate verlaat één van haar favoriete designers nu één van haar favoriete modehuizen. Ontwerpster Sarah Burton – actief voor Alexander McQueen – gaat weg bij het merk, na er maar liefst 25 jaar gewerkt te hebben. Burton was ook degene die Kates trouwjurk ontwierp. Ze heeft een indrukwekkende carrière gehad bij het modehuis: na slechts 3 weken als stagiaire te zijn ingezet, werd ze al hoofd van de afdeling dameskleding.

Na het overlijden van de oprichter van het bedrijf, Lee Alexander McQueen, nam Sarah het stokje over als creatief directeur. Dat was in 2010. En de bruiloft van Kate en William was in 2011. Kate zal ongetwijfeld balen. En we zijn stiekem wel benieuwd of ze een nieuwe favoriet in gedachten heeft…

Kate Bruidsjurk Foto 2

Bron: Daily Mail, beeld: ANP

#RoyaltyNL