Queen Paarden

Nog meer zorgen over koningin

Elizabeth slaat eerste dag Royal Windsor Horse Show op het laatste moment (!) over, toenemende zorgen over haar gezondheid.

De koningin slaat een van haar favoriete evenementen nooit over. Dat ze nu de eerste dag overslaat, na een lange reeks andere afzeggingen, maken dat de zorgen over haar gezondheid verder toenemen.

Die zorgen worden alleen maar versterkt, doordat deze afzegging een paar minuten kwam voordat ze het festivalterrein zou worden opgereden. Dan moet de situatie inderdaad behoorlijk ernstig zijn geweest.

De koningin zou met de auto naar de Show worden gebracht, die op ongeveer 500 meter afstand van haar privé-appartementen in Windsor Castle plaatsvindt.

Haar optreden werd echter afgezegd kort voordat haar vijfjarige paard First Responder aan de start zou verschijnen.

De koningin heeft 14 paarden die deelnemen aan een reeks evenementen tijdens de Show, wat het waarschijnlijk maakt dat ze uiteindelijk een bezoek zal brengen aan het toernooi, als ze zich daartoe in staat voelt.

Een bron zei: ‘Als ze paarden heeft die meedoen is er een redelijke kans dat ze een poging zou doen om aanwezig te zijn.’

LEES OOK:

FILMPJE: GARDEN PARTY COMPLEET VERREGEND, SFEER BLIJFT GOED

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Express