Nieuwtje: Sarah Ferguson en dochter Eugenie zijn tijdelijk huisgenoten

In een interview met een Australisch tijdschrift vertelde Sarah dat ze momenteel met Eugenie en haar man Jack een huishouden deelt.

Sarah woont in Windsor – zo’n 40 kilometer van Londen – in de Royal Lodge. Al jaren trouwens, net als haar ex-man prins Andrew. Want ondanks hun scheiding jaren geleden, gaan de twee nog altijd prima met elkaar om. Normaal gesproken wonen Eugenie en haar man in (een vleugel van) Kensington Palace, maar ze zijn voor de crisis verkast naar Windsor. Gezellige boel daar dus, zo veel familie bij elkaar. Maar vergis je niet, het landgoed en de gebouwen zijn huge. Alsnog genoeg ruimte en privacy voor iedereen dus.

Lees ook:

Van de York-familie is bekend dat ze hecht zijn. Sarah en Eugenie doen veel dingen samen, waaronder vrijwilligerswerk. En ook in lockdown proberen ze hun steentje bij te dragen. Zo maakten Sarah en Andrew samen al pakketjes voor patiënten in een hospice. En uitte Eugenie haar dank en waardering voor verplegend personeel door hen boodschappen te bezorgen en chocolaatjes te sturen.

In Windsor wonen trouwens nóg 4 huisgenoten: alle honden van de Yorks bij elkaar!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Beeld: Instagram @princesseugenie

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen