diana

Nichtjes van Diana Spencer op de catwalk

Lady Amelia Spencer en Lady Eliza Spencer, hier op de Michael Kors modeshow in New York, zijn graag geziene gasten op de catwalk. En terecht, want ze zijn net zo elegant als hun beroemde tante.

Lady Amelia Spencer en Lady Eliza Spencer, de nichtjes van Diana Spencer, liepen op de catwalk voor Josh Birch Jones, tijdens de modeshow in februari 2023 in Londen. Niet erg als je niet weet hoe bijzonder dat is, maar modekenners kennen allemaal de London Fashion Week. Daar komt de hele internationale modewereld bij elkaar.

Diana

De tweeling zijn de dochters van Diana’s broer Charles Spencer. De twee zussen zijn niet de enige modellen in de familie. Hun twee jaar oudere zus  Kitty Spencer loopt ook modeshows. Zij doet dat onder andere voor het beroemde modehuis Dolce & Gabanna.

Dat de drie zussen dit talent hebben, en deze looks, is niet helemaal toevallig. Hun moeder, Victoria Lockwood, is ook mannequin geweest. Ze was van 1989 tot en met 1997 met Charles Spencer getrouwd.

De oom van Harry en William

De oom van Harry en William hertrouwde en kreeg nog twee kinderen. Met zijn derde vrouw kreeg hij nog een zesde kind, Lady Charlotte Diana Spencer, vernoemd naar zijn overleden zus.

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

Leestip

BESTEL HIER