Neemt Meghan de kinderen mee?

Het lijkt vast te staan dat ze met echtgenoot Harry mee komt naar Nederland. Nu duiken ook berichten op dat ze misschien ook hun kinderen Archie en Lilibet meeneemt. Dat zou een klap in het gezicht zijn van Elizabeth.

Die heeft namelijk tot haar verdriet nog geen kennis kunnen maken met deze twee kleinkinderen. Terwijl nota bene Lilibet naar haar is vernoemd! Lilibet, die in juni 1 wordt, is nog nooit in het openbaar gezien, terwijl Archie, die in mei 3 wordt, vooral te zien was op kerstkaarten.

Komen Harry, Meghan en de kinderen naar de opening van de Invitus Games, dan laten ze de queen letterlijk en figuurlijk links liggen. Het kan hun toch al gebutste reputatie alleen maar verder schaden. Het zet bovendien de verhoudingen met The Firm verder op scherp.

Harry richtte in 2014 de Invictus Games op om de revalidatie van gewonde of zieke militairen en veteranen van over de hele wereld te helpen, door hen de uitdaging te geven om mee te doen aan sportevenementen vergelijkbaar met de Paralympics.

Hij verraste het Britse team vorige week met een videogesprek vanuit zijn huis in Californië, waarin hij grapte over hoeveel tijd ze dankzij de pandemie hadden gehad om zich voor te bereiden. ‘Jullie realiseren je dat niemand, niet alleen jullie, niemand excuses heeft om nu niet fit te zijn.’

LEES OOK:

DIT IS WAAROM ER NOG GEEN FOTO VAN KLEINE LILIBET IS VERSPREID

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Hello