Harry, Meghan

Meghan en Harry: Mot met de buren

De buren van Meghan en prins Harry in Montecito zijn zacht gezegd niet blij met het adellijke tweetal, en houden dat niet voor zich.

‘High and mighty’, zeg maar arrogant, dat vinden de buren van prins Harry en Meghan Markle van hun houding. Ze kunnen niet wachten tot het tweetal is opgekrast. Vooral Meghan werkt de buurt behoorlijk op de zenuwen.

De manier waarop Meghan met haar vader Thomas omgaat zet veel kwaad bloed in Montecito. Meghan wil geen contact meer met hem, en hij wil zijn kleinkinderen Archie en Lilibet nou eindelijk wel eens een keer zien.

Invloed

Maar Thomas heeft al een keer verklaard, dat hij de Meghan van nu niet eens meer herkent als zijn dochter.

‘Ik weet niet of ik haar of Harry de schuld geef. Ik denk dat zij meer invloed op Harry heeft dan hij op haar.’

Deur

Nadat prins Harry en Meghan Markle in Montecito kwamen wonen, wilden de buren graag even komen kennismaken, zoals je dat doet in zo’n situatie. Maar de deur werd nog net niet voor hun neus dichtgeslagen. Tegenover verslaggevers lieten verschillende buurtbewoners in niet mis te verstane bewoordingen merken hoe ze over de Sussexen dachten. ‘F****** royals’ was het oordeel van een buurman, vrij vertaald: kloteroyals.

Ook buiten Montecito keldert de populariteit van Meghan Markle. In Los Angeles wachten ze met angst en beven af of de plannen om dichter bij Hollywood te gaan wonen werkelijkheid worden. Dan krijgen Meghan en prins Harry weer nieuwe buren.

eloise
KLIK HIER

The News

#Royaltynl