Mural Pays Tribute To Caroline Flack In Ashton In Makerfield

Lekken privé-details door Harry ‘absoluut walgelijk’

Na tragische dood van ex Caroline Flack.

Prins Harry heeft de nodige affaires met dames gehad, waaronder om 2009 met televisiepresentatrice Caroline Flack, die hij in een restaurant ontmoette. De relatie strandde al snel, volgens Harry vanwege de inbreuk die de media pleegden op haar privacy.

Flack pleegde in 2020 zelfmoord.

Flack’s voormalige agent, Alex Mullen, noemt op Instagram de details die Harry heeft onthuld over de relatie ‘absoluut walgelijk’ en ‘grof’. Hij beschuldig de prins ervan ze alleen maar te gebruiken om meer boeken te verkopen.

‘Het is absoluut walgelijk voor prins Harry om zulke privé details over Caroline Flack te onthullen. De manier waarop de pers toen over haar sprak en de reden waarom ze uit elkaar gingen, zijn allebei erg triest en het is walgelijk dat hij oude lang vergeten dingen heeft genoemd die ze moest ondergaan in het volle zicht van het publiek over de hele wereld.

Natuurlijk reageerde Caroline daar met humor en gratie op, maar privé was ze diep gekwetst; het was gewoon de eerste van vele onrechtvaardigheden die ze niet verdiende.

Harry’s besluit om alle verschrikkelijke dingen die over haar gezegd zijn op te rakelen om te helpen zijn afschuwelijke boek te verkopen, is grotesk.

Bovendien, en dat is misschien wel het ergste van alles, schrijft hij alsof hij enig idee heeft waarom Carrie zelfmoord pleegde. Hij papegaait mediaberichten na alsof ze de realiteit zijn. De pers de schuld geven want dat is wat hij erover las. Hij weet niets.

Misschien moet hij eens denken aan hoe hij en Meghan Markle koningin Elizabeth II pijn hebben gedaan, net toen ze haar man van 70 jaar verloor en terwijl ze op weg was naar haar laatste afscheid.

De Koninklijke Familie moet hem onmiddellijk alle titels ontnemen.’

Bron: The Independent/Nottingham Post/apmmediagroup Beeld: Getty Images