charlene

Charlène bij de kroning van Charles

Het was niet duidelijk of Prinses Charlène bij de kroning van Charles zou zijn. Maar ze was er, aan de arm van haar echtgenoot Albert. Royalty watchers vroegen zich af of het wel goed met haar ging.

Charlène heeft nogal een reputatie van niet op komen dagen als je echt wordt verwacht, of juist omgekeerd.

Zuid-Afrika

Ze bleef natuurlijk onverwacht maanden weg na een bezoek aan Zuid-Afrika, en niemand weet precies wat er toen eigenlijk allemaal is gebeurd.

Daarna kwamen de offiele Monegaskische optredens waar ze soms wel bij was en dan weer niet. Stond Albert met Jacques en Gabriella te zwaaien op het balkon.

charlene

Verrassing!

Plotseling dook ze dan weer op bij een rondleiding door het paleis en ging ze met bezoekers op de foto. Verrassing!

Albert is vorig weekend met de tweeling en zonder Charlène naar een pretpark in Duitsland geweest, waar ze het dik naar hun zin hadden.

Gelukkig was ze wel bij de kroning van Charles, maar heel gelukkig zag ze er niet uit. In een hansaplastkleurig pak met lage rok en haar make-up zo sober mogelijk, leek ze bijna te verdwijnen. Toegegeven, de andere Royals hadden zich wel heel kleurrijk en feestelijk uitgedost, maar toch hadden we een beetje te doen met Charlene. Hoewel Albert en Charlene alle gerichten over de slechte staat van hun huwelijk ontkennen, kunnen we toch niet anders concluderen dat Charlene aan de arm van Albert niet echt straalde. Gelukkig zijn er foto’s die van haar alleen zijn gemaakt waarop ze wel lacht.

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

chanel
KLIK HIER

#Royaltynl, beeld GettyImages