Charles (2)

Dieven slaan toe op ‘Koning Charles Camping’

De kroningsgekte neemt toe in Londen, en dat brengt helaas ook criminele elementen op gedachten.

Op de Mall, de centrale laan die uitkomt op Buckingham Palace, is al spontaan een hele ‘Koning Charles-camping’ ontstaan. Mensen met een tentje die al dagen wachten. Zelfs kinderen, die (zie foto) een eigen koningspop bij zich hebben! Naar school hoeft even niet, de kroning is belangrijker.

Gebakken bonen

Een fan heeft zelfs een tafeltje meegenomen, waarop zijn kinderen huiswerk kunne doen. Eten komt van de McDonald’s.

Een stel is uit Nieuw-Zeeland overgevlogen voor een reis die 5.000 pond kost. Het kampeert in de buurt van een groep vrouwen die de bijnaam ‘The Golden Girls’ hebben gekregen, nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet tijdens het Platina Jubileum en hadden afgesproken zich te herenigen voor de kroning.

Legerveteraan Geoffrey York begon de dag met ontbijt uit blik, dat bestaat uit gebakken bonen, worstjes, champignons, gehakt varkensvlees en eiernuggets met stukjes spekburger, allemaal klaargemaakt op een campingfornuis.

Onweer

Maar helaas moeten ze soms even naar het toilet, en dan slaan dieven toe! Zelfs hele tenten worden meegenomen! En dat terwijl voor de komende dagen regen wordt voorspeld, en zelfs onweer.

Tip van de redactie

fitbit
BESTEL HIER

Daily Mail/Getty Images

#Royaltynl