Sarah Weekend

Krijgt Sarah Ferguson ook een eigen tv-serie?

Fergie heeft al meerdere kinderboeken op haar naam staan, maar werkt momenteel ook aan een debuutroman. En een grote streamingdienst zou interesse hebben getoond in de rechten voor het creëren van een serie over het verhaal.

De 61-jarige ex-vrouw van prins Andrew is een bezige bij. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal waar ze regelmatig voorleest uit haar kinderboekjes. En natuurlijk brengt ze veel tijd door met August, haar eerste kleinkind. In het najaar wordt haar tweede kleinkind verwacht, het eerste kindje van Beatrice en Eduardo.

Sarahs debuutroman – een boek voor een wat volwassener publiek dan haar kinderboeken – Her heart for a Compass heeft nu dus ook de aandacht getrokken van een streamingdienst. Al wordt niet gezegd om welke dienst het gaat. De bedoeling zou zijn om van Sarahs verhaal een dramaserie te maken die moet gaan lijken op het populaire Bridgerton (Netlfix).

Een duidelijk ‘wordt vervolgd’-nieuwtje dus! Wij zijn erg benieuwd. Sarahs roman komt volgende maand uit en is dan in elk geval in Groot-Brittannië en de VS te verkrijgen.

Sarah 6

LEES OOK:

Genieten: royal trouwringen in beeld

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @sarahferguson15