Huwelijksfoto 5

Genieten: royal trouwringen in beeld

Trouwdag. Huwelijk. Bruiloft. Hoe je het ook noemt, bij een trouwerij hoort doorgaans een trouwring. Of twee natuurlijk. Wij zoomden in op de mooiste exemplaren. Kijk mee naar deze royal trouwringen.

Royals die de liefde vieren, daar worden wij (ook) blij van! En omdat het kostenplaatje vaak geen probleem vormt, prijken er de mooiste exemplaren aan de ringvingers van prinsen, prinsessen, koningen en koninginnen. En iedereen daartussenin. Niet zelden wordt ook een familiestuk doorgegeven. Dat betreft dan vaak de verlovingsring, die al dan niet de voorzet vormt voor de definitieve trouwring. Wij hebben 5 hele mooie royal trouwringen voor je. Heerlijk meekijken!

Meghan straalt, net als haar prachtige ring. Het ontwerp is niet alledaags en een goede combi van shiny en ingetogen.

Meghan Trouwring

Aan Máxima’s rechterhand draagt zij haar verlovings- en trouwring. Mooi, met de gekleurde steen!

Máxima Trouwring

‘Something blue’ voor Kate. De ring met de blauwe saffier heeft een rijke geschiedenis. Hij werd onder meer al gedragen door Diana, Williams moeder.

Prince William And Catherine Duchess Of Cambridge Visit To Pakistan 17 Oct 2019

Rania van Jordanië kreeg 28 jaar geleden dit mooie juweel om haar vinger geschoven. Interessante vormgeving!

Rania Trouwring

Madeleine van Zweden trouwde met haar Chris op 8 juni 2013. Ze krijgt hier de ‘aanschuifring’ op het moment suprême. Let ook eens op die prachtige armband om haar pols, naast de ring een topstuk.

Madeleine Trouwring

Beeld: ANP, ANP/EPA, Pinterest