Elizabeth In Marrakech

Kopen! Retro-handtas van de queen

Het favoriete handtassenmerk van koningin Elizabeth lanceert een nieuwe retrostijl, ter ere van haar jubileum.

Terecht natuurlijk, geen van haar accessoires is iconischer. Ze gebruikt hem om signalen te geven en draagt er een voorraad noodzakelijke items in mee. Maar het is vooral een essentieel onderdeel van haar outfit! En dat alweer vele, vele jaren.

Nu heeft het merk achter haar go-to styles zijn archieven doorgespit om een nieuwe kijk op een vintage stijl te lanceren ter ere van zijn beroemdste klant. 

De Jubilee Bag van Launer is geïnspireerd op de historische 70 jaar van de vorstin op de troon en is gebaseerd op een model dat in 1972 werd gelanceerd – een model dat de koningin zelf altijd droeg.

‘Het is een prachtig afgewerkt product – we blijven bij waar we goed in zijn, namelijk het maken van gestructureerde tassen,’ vertelt CEO Gerald Bodmer.

De limited edition kost 4.075 euro en is verkrijgbaar in vijf kleuren, en is voorzien van een speciale leren plaquette met Platinum Edition Jubilee in goudfolie in reliëf aan de binnenkant. De buitenkant heeft het kenmerkende vergulde gedraaide touwembleem van het merk.

De geschiedenis van de koninklijke familie met Launer gaat terug tot de jaren 1950, toen de koningin-moeder haar eerste tas van het merk kocht. Het werd in de jaren 1940 opgericht door Sam Launer, die tijdens de oorlog met zijn vrouw en twee zonen uit Tsjecho-Slowakije vluchtte. In 1968 kreeg het een koninklijk mandaat en de koningin is tot op heden de oudste klant.

LEES OOK:

GEHEIME SIGNALEN ELIZABETH ONTHULD

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: People