Ontwerp Zonder Titel (37)

Kate is een ster in asymmetrische Alexander McQueen

Prinses van Wales steelt de show op glamourgala.

Kate was bij de uitreiking van de BAFTA’s, de Britse prijzen voor film en televisie, voor de lancering van haar nieuwe project.

Dat heet ‘Shaping Us’ en gaat uit van het idee dat wie wij zijn wordt bepaald in onze vroege jaren. Zorg er dus voor, dat die voor iedereen zo soepel mogelijk verlopen, is haar boodschap.

‘Ik ben vastbesloten het verschil te maken’, liet ze dapper weten. Ze beschreef het project als het beste wat ze ooit heeft gedaan:

‘In deze periode leggen we de fundamenten ten en bouwstenen voor ons leven. We leren onszelf te begrijpen, en anderen en de wereld waarin we leven. En uiteraard, door onze eigen kindertijd te begrijpen – wat heeft onze overtuigingen, relaties, gedrag en emoties bepaald – zijn wij, als volwassenen, beter in staat een positieve rol te spelen in de vorming van nieuwe generaties.’

Ze maakte ook nog eens indruk met een geweldig broekpak Alexander McQueen: zwarte flares, rode trui, en een asymmetrisch jasje met een winkelprijs van 1.811 euro. Let ook op de bijpassende clutch. En William was er ook bij.

Ontwerp Zonder Titel 36
Ontwerp Zonder Titel 36

Leestip

BESTEL HIER

Bron: Mail Online Beeld: Getty Images