William, Kate

Kate en Wills helpen een taart bakken

Prins William en prinses Kate deden de schorten voor en bakten een taart. De gelegenheid was dan ook bijzonder.

De National Health Service (NHS) – de Britse gezondheidszorg – bestaat maar liefst 75 jaar end at moest gevierd. Met een uitgebreide taart natuurlijk. Die werd gebakken door niemand minder dan prinses Kate en prins William van Wales. De prins en prinses hebben al vaker naar buiten gebracht dat ze in de keuken hun mannetje en vrouwtje staan, dus dat was geen probleem voor ze.

Het werd een vrolijke bedoening in het St. Thomas’ Hospital in Londen, waar prins William en prinses Kate hun beste beentje voor zetten (filmpje hier)

Big Tea

Daar bleef het  trouwens niet bij. William en Kate arriveerden en vroeg voor het NHS Big Tea feest om te helpen met het dekken van de tafels, de laatste hand te leggen aan een verjaardagstaart en zelfs het glazuur op cup cakes te proberen.

William werd gevraagd om te helpen met het versieren van een aantal van de taarten en mikte daar flinke klodders op, tot vermaak van de wat zuiniger smerende bakkers.

‘Is dit goed?’ vroeg hij, terwijl Kate in lachen uitbarstte en haar hand voor haar mond sloeg.

Bake off

Het evenement in het St Thomas’ Hospital in Londen werd georganiseerd door NHS Charities Together – waarvan William en Kate beschermheren zijn – en televisiepresentator Mel Giedroyc, die eerder de Great British Bake Off presenteerde.

Mail Online/ANP

#Royaltynl