Harry En Meghan

Kate en William kiften wat af

De prins en prinses van Wales presenteren zich als een prefect koppel. Maar achter de schermen… Plus een bizarre bijnaam voor Harry.

De collega’s van het Duitse Gala doken één en ander op uit de internationale pers. Over bijnamen bijvoorbeeld, want die geven de royals elkaar altijd. Ook een soort traditie. Philip noemde Elizabeth om een onverklaarbare reden ‘sausage’ – worstje.

In zijn nieuwe boek Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family dook auteur Tom Quinn er nog een paar op.

Babe

 Zo noemt Kate haar man William heel onschuldig ‘Babe’ – wat zoveel betekent als ‘schat.’

Omgekeerd is het wat venijniger. William noemt Kate ‘Duchess of Dolittle’ – de nietsnut-hertogin. Afgekort ‘DoD’. Dit vanwege het feit dat ze nou niet echt een carriere had voor ze in 2011 in de familie trouwde. Lief is anders, maar goed.

Op haar beurt pest Kate William met zijn kale hoofd. Ze noemt hem ‘baldy’ – kale. Dat is weer iets geheel anders dan zijn  moeder Diana, die hem ‘Wombat’ noemde, een koosnaam die hij nog niet helemaal heeft kunnen afschudden.

Serviesgoed

En soms zijn venijnige bijnamen niet genoeg en begint het smijten met serviesgoed, door zoel Kate als William. Even afreageren en dan weer verder.

Meghan noemt Harry ‘Haz’, dat wisten we al en heeft weinig om het lijf. Pikanter is wat koninklijke insider Lady Colin Campbell in haar boek Meghan and Harry: The Real Story beweert. Harry’s hersens zouden bedorven zijn door… ongelooflijk goede seks met Meghan!

Achter de dikke paleismuren zou hij daarom ‘Blowjob Harry’ worden genoemd. Die laten we maar even onvertaald.

Tip van de redactie

fitbit
BESTEL HIER

Gala

#Royaltynl