Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 National Service Of Thanksgiving

In beeld: Dít zijn de knappe neefjes van koningin Elizabeth

Van gespierde marinier tot succesvolle softwareontwikkelaar. Dit zijn slechts enkele van de knappe jonge royals die je niet zult zien bij officiële verplichtingen of in koetsen bij Ascot. Maar dat weerhoudt hen niet om de aandacht te trekken van sommige smoorverliefde jonge vrouwen op sociale media. Royalty zocht uit wie deze prince charmings zijn.

Een gespierde Royal Marine met een jaloersmakend wasbord, een DJ en feestbeest en een succesvolle softwareontwikkelaar. Wij zetten de meest begeerlijke mannelijke royals onder de radar op een rijtje:

Alexander Ogilvy, 27 jaar

De enige zoon van James en Julia Ogilvy. Alexander is de kleinzoon van de neef van de koningin, prinses Alexandra van Kent en is 56e in lijn van de troon.

Toen deze lange, blonde, slungelige man werd gespot bij de begrafenis van wijlen koningin Elizabeth, ging hij viraal op TikTok, met vertederde vrouwen die nieuwsgierig waren naar wie deze mysterieuze man was.

Alexander houdt zich graag op de achtergrond en verschijnt alleen bij belangrijke koninklijke ceremonies en evenementen. In 2020 studeerde hij af aan Brown, een Ivy League-universiteit op Rhode Island, USA, met een diploma in informatica en economie. Hij werkt nu voor een softwareontwikkelingsbedrijf in New York.

The Committal Service For Her Majesty Queen Elizabeth Ii
© Getty Images

Lees ook: Dit is hem dan: de knapste prins ter wereld

Samuel Chatto, 27 jaar

Samuel is de oudste zoon van Lady Sarah en Daniel Chatto. Zijn grootmoeder was prinses Margaret, de zus van de wijlen koningin en hij is 29e in lijn van de troon.

Hij volgde de voetsporen van zijn moeder door kunst te studeren. Hij studeerde af aan de Universiteit van Edinburgh met een graad in de Kunstgeschiedenis en werkte als leerling-pottenbakker in Caithness, Schotland. Na tijd doorgebracht te hebben in India en gekwalificeerd te zijn als yogaleraar, produceert Sam nu zijn eigen keramiek vanuit zijn werkplaats in West Sussex.

Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 National Service Of Thanksgiving
© Getty Images

Lees ook: Eloise ontmoet ‘knappe gozer’

Arthur Chatto, 25 jaar

Arthur is de jongste zoon van Lady Sarah en Daniel Chatto, kleinzoon van prinses Margaret, zus van de wijlen koningin. Het broertje van Samuel is de 30e in lijn van de troon.

Een gespierde knapperd die graag zwetende, topless foto’s van zijn trainingen op sociale media plaatst. Met indrukwekkende biceps en een afgetraind wasbord is Arthur een soort koninklijke hartenbreker. Net als zijn oudere broer ging hij naar Eton en heeft hij een graad in de Kunstgeschiedenis van Edinburgh. Hij is een gecertificeerde personal trainer en superfit. Ook nam hij deel aan een 2000 mijl lange roeitocht door het Verenigd Koninkrijk voor een goede doel.

Arthur zit nu bij de Royal Marines en is naar verluidt vrijgezel.

Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 National Service Of Thanksgiving
© Getty Images

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES