William, Harry

Hierom wil prins Harry terug

Prins Harry zou op een wapenstilstand aansturen met zijn broer William, met wie hij al enkele jaren ruzie heeft.

De reden is even simpel als voor de hand liggend: prins Harry maakt zich zorgen over de staat van zijn financien. De miljoenen klotsen bij de Sussexen nog steeds tegen de plinten, maar hun levensstijl is te uitbundig.

Dat zegt een bron tegen de Britse krant Daily Mirror.

Paniek

De bron beweert dat Harry ‘in paniek is over hun financiën’ nadat hun Spotify-deal, ter waarde van 20 miljoen pond, werd stopgezet. Het stel, dat nu in Californië woont, miste ook nog een Emmy-nominatie voor hun Netflix-documentaire, en ligt er bij de streamer grotendeels uit. Inkomsten zijn dus wankel, terwijl de dollars er in hoog tempo worden doorgejast.

Prins Harry heeft naar verluidt geprobeerd advies te krijgen en zijn zorgen te verlichten, door contact op te nemen met zijn broer prins William voor advies, meldt de Mirror.

‘Harry begint zich af te vragen of ze wel de juiste beslissing hebben genomen om Engeland te verlaten. Hij heeft zelfs aan Meghan voorgesteld om terug te keren naar Londen en de koninklijke familie.’

Verrast

Meghan zou minder enthousiast zijn over de gedachte om terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk en was ‘verrast’ toen ze hoorde dat Harry William om advies had gevraagd.

Volgens de bron belde de hertog van Sussex zijn broer om de mogelijkheid te bespreken dat hij en Meghan terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk ‘om koning Charles te dienen’. William zou niet zo goed hebben geweten wat hij moest zeggen. Hij gaat er nu over nadenken, zegt de bron.

eloise
KLIK HIER

Daily Mirror

#Royaltynl