prins harry

Hertog Harry logeerde mogelijk voor het laatst in Frogmore Cottage

Harry verbleef onlangs tijdens zijn verrassingsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk in Frogmore Cottage, de woning waarvan hij binnenkort afscheid moet nemen. Het was mogelijk zijn laatste bezoek voordat hij de sleutels inlevert.

De hertog van Sussex was naar Londen gekomen om de hoorzittingen bij te wonen in de zaak die hij samen met enkele andere bekende Britten aanspande tegen uitgever Associated Newspapers Limited. De prins arriveerde naar verluidt in het laatste weekend van maart en vertrok vorige week donderdag weer.

Harry heeft het bezoek volgens de Britse krant The Telegraph waarschijnlijk ook aangegrepen om uit te zoeken welke spullen die nog in Frogmore Cottage stonden naar zijn huis in de Verenigde Staten moeten worden verscheept.

Kroning

Begin maart werd duidelijk dat Harry en zijn vrouw Meghan de sleutel van hun Britse residentie moeten inleveren. Omdat het paar tegenwoordig zelden in het Verenigd Koninkrijk is, wil koning Charles de woning naar verluidt aan zijn broer prins Andrew geven. De hertog en hertogin van Sussex hebben tot net na de kroning van Charles, begin mei, de tijd gekregen om het huis te verlaten.

Bron ANP, beeld GettyImages