Meghan

Heeft Meghan plastische chirurgie gehad?

In de VS wordt gespeculeerd over operaties, na opduiken beelden nieuw uiterlijk Meghan Markle. Het zou haar afwezigheid verklaren.

De New York Post citeert tweets, die suggereren dat Meghan een nieuw uiterlijk heeft dat is afgekeken van Kate! Zo zouden zelfs haar sproeten zijn verdwenen. Ook zou Meghan contactlenzen dragen met dezelfde kleur als Kate’s ogen.

Onzin, zegt een ander. Het komt allemaal door de belichting. En veel vrouwen hebben tegenwoordig steil haar. Niets aan de hand dus.

Operatieclaims

Vertegenwoordigers van Meghan Markle weigerden commentaar te geven. Insiders dicht bij het kamp van Archewell vertelden The Post dat ze de operatieclaims ontkende.

Meghan is de laatste maanden grotendeels uit de schijnwerpers verdwenen, waardoor sommigen speculeren dat ze misschien cosmetische ingrepen heeft ondergaan.

Bij gebrek aan harde informatie wordt verder volop gespeculeerd over de plannen die Meghan zou hebben.

‘Ook al is Meghan niet van plan aanwezig te zijn, ze wil maximale schade toebrengen aan de koninklijke familie’, vertelde GB News-presentator en Daily Mail-columnist Dan Wootton aan Sky News.

Kleingeestig

‘Het is vreselijk kleingeestig, maar de Sussexes, die niet langer hun koninklijke platform hebben, lijken te genieten van elke gelegenheid om te proberen een koninklijke gelegenheid te verstoren’, vertelde columnist Lee Cohen aan de Express.

Volgens de Mirror zou Archie’s verjaardagsfeest wel eens een evenement vol beroemdheden kunnen worden, waarbij Oprah Winfrey, Serena Williams, Ellen DeGeneres en Portia de Rossi aanwezig zijn.

Leestip

BESTEL HIER

New York Post

#Royaltynl