Charles En Harry

Harry naar Londen, Charles naar Transsylvanië

Vader Charles en zoon Harry lopen elkaar alweer mis, de kans is althans klein dat het tot een ontmoeting komt.

Charles zag Harry voor het laatste tijdens de kroning, maar voor van een echte ontmoeting spraken kon zijn was Harry alweer vertrokken naar zijn huis in de VS.

Volgende week komt Harry weer naar Londen, in verband met één van de rechtszaken die hij tegen kranten voert wegens schending van zijn privacy.

Charles is dan echter met vakantie, in zijn boerderij in Transsylvanië, in Roemenië.

Viscri

Het is niet bekend of de royals tegelijkertijd in het Verenigd Koninkrijk zullen zijn, en zo ja, of ze elkaar privé zullen ontmoeten. Buckingham Palace heeft geweigerd commentaar te geven. De kans lijkt echter klein.

Charles zal ongetwijfeld uitkijken naar wat rust en ontspanning na een paar zeer drukke maanden. Zijn boerderij staat in het dorpje Viscri. Hij kocht hem in 2006 kocht, nadat hij tijdens een bezoek in 1998 verliefd was geworden op het land. Hij zal naar verwachting minstens een week doorbrengen in de landelijke locatie

Blauwe Huis

Het staat bekend als het Blauwe Huis en beschikt over zeven tweepersoonskamers met eigen badkamer, een salon en eetkamer, een zitkamer en een keuken.

Het pand ontleent zijn naam aan de uitgesproken blauwe tint van het gebouw en de rustieke esthetiek is overal behouden, met hoge plafonds en betonnen witte muren.

De slaapkamers zijn uitsluitend ingericht met antieke Transsylvanische meubels en volgens de website van het pension zijn er geen televisies of radio’s, om een sfeer van rust en kalmte te creëren Drie van de slaapkamers hebben een eigen bad en de ruimte is ingericht met behang met patronen en handgeschilderde borden, die de authentieke Transsylvanische cultuur weerspiegelen.

.

Als de royals geen gebruik maken van het huis, wordt het verhuurd aan betalende gasten.

eloise
KLIK HIER

Hello!/Getty Images

#Royaltynl